Terme TSO`DA Değişim!

Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.Terme Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sona erdi. Terme TSO’nun yeni başkanı oy çokluğuyla Ahmet Ekmekçi oldu.

Sayfa 19 / 19İlk   Geri   10  11  12  13  14  15  16  17  18  [19]  İleri   Son