İletişim Hattı +90 (362) 876 59 53
View Article

Terme Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde oda üyelerine yönelik Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Çarşamba Hizmet Merkezi iş birliği ile işbaşı eğitim programı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

• 29.03.2023
  • termetso
Terme Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde Odamız Üyelerine ve İlçemizde Faaliyet Gösteren Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlere yönelik Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Çarşamba Hizmet Merkezi iş birliği ile işbaşı eğitim programı bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıda İŞKUR’a kayıtlıların mesleki deneyim kazanmalarını sağlamak ve istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla geliştirilen işbaşı eğitim programından yararlanma şartları ve işleyişi örnekler üzerinden anlatıldı.
Türkiye İş Kurumu Çarşamba Hizmet Merkezi Müdürü Rıfat YILDIZ ,İş ve Meslek Danışmanları Fatih ÇEPNİLER ve Emre PINAR katılımcılara program hakkında bilgiler verdi.
  • Terme Ticaret ve Sanayi Odasının  ev sahipliğinde oda üyelerine yönelik Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Çarşamba Hizmet Merkezi iş birliği ile işbaşı eğitim programı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç